Се прикажуваат 1–18 од 22 резултати

Странично мени
Sale
Затвори

Michelin – Rainforce традиционален брисач

266 ден435 ден
Димензии брисачи

14inch / 35cm, 15inch / 38cm, 16inch / 40cm, 17inch / 43cm, 18inch / 45cm, 19inch / 48cm, 20inch / 50cm, 21inch / 53cm, 22inch / 55cm, 24inch / 60cm, 26inch / 66cm, 28inch / 71cm

Sale
Затвори

Michelin – Rainforce хибриден брисач

448 ден585 ден
Димензии брисачи

14inch / 35cm, 15inch / 38cm, 16inch / 40cm, 17inch / 43cm, 18inch / 45cm, 19inch / 48cm, 20inch / 50cm, 21inch / 53cm, 22inch / 55cm, 24inch / 60cm, 26inch / 66cm

Sale
Затвори