Брендови со кои Delmak.mk соработува.

 

Untitled design
Depo Auto Parts Ind Co Ltd произведува и продава различни видови на светилки за автомобили и автоделови за употреба после пазар. Производите на компанијата вклучуваат фарови, резервни светла, светла за магла, странични браници, табли, итн. Depo Auto Parts ги продава своите производи под брендот DEPO.

DEPO AUTO PARTS

Untitled design (2)
Eurobump е основан во 1990 година за да ја задоволи значителната побарувачка за пластичен браник што доаѓа од локалниот пазар. Од 2002 година и во последниве години, нашето производство на пластични браници, решетки на браникот, обликување и калници постојано се прилагодува на еволуцијата на европскиот пазар на автомобили. Нашите браници се произведуваат со користење на висококвалитетна суровина, комбинирана со употреба на модерна технологија како што е CAD/CAM систем.

EUROBUMP

Untitled design (4)
Полкар работи на пазарот на автомобилски резервни делови од 1986 година и е еден од најголемите добавувачи на делови за автомобилски каросерии во Европа. Полкар се одликува веќе 30 години. Компанијата од самиот почеток ја следи етиката која се манифестира во индивидуален пристап кон секој клиент и почит кон клиентите, добавувачите и вработените.

Компанијата го има најголемиот европски магацин изграден за складирање на големи делови од каросеријата, со 61000 m2 магацински простор, кој наскоро ќе биде 110000 m2. Нашиот магацин е европско складиште за над 300 светски производители, обезбедувајќи постојана достапност на нивните производи.

POLCAR

Untitled design (6)
Како глобален снабдувач на автомобили, Valeo работи во 33 земји за да предложи иновативни производи и системи кои придонесуваат за намалување на емисиите на CO2 и за развој на интуитивно возење.

Valeo е француски глобален добавувач на автомобили со седиште во Франција. Доставува широк асортиман на производи за производителите на автомобили и дополнителен пазар. Групацијата вработува 113.600 луѓе во 33 земји во светот. Има 186 производствени погони, 59 центри за истражување и развој и 15 дистрибутивни платформи. Нејзината стратегија е фокусирана на иновации и развој во потенцијални региони со висок раст и во земјите во развој.

VALEO

Untitled design (13)
Ние би можеле да се дефинираме како семејна компанија која произведува браници и пластични делови за каросеријата на автомобилите, но претпочитаме да кажеме дека внесуваме безбедност и заштита на снабдувањето во секој од нашите производи.

Основана во 1963 година од Енрике Ластра Ластра и моментално предводена од втората генерација, ние сме единствениот независен производител и производител на браници во Шпанија, што нè претвора во лидери во секторот за пластични каросерии.

Нашето седиште, лоцирано во Сант Џоан Деспи, има персонал од околу 60 луѓе и капацитети со површина од повеќе од 21.000 m2, кои обезбедуваат повеќе од 1.000 референци во достапните залихи за најважните европски возила.

PHIRA

Untitled design (1)
TYC е QS9000 и ISO9001 сертифициран производител на најсеопфатната светска линија за резервно осветлување. Сите светилки се сертифицирани со е-ознака и се во согласност со европските регулативи, секоја TYC светилка е дизајнирана да ги исполнува или надминува стандардите на OE и да го реплицира својот пандан во секој детал, одговара, форма или функција.

TYC

Untitled design (3)
HELLA е глобална, семејна компанија, котирана на берзата, со повеќе од 40.000 вработени на над 125 локации во повеќе од 35 земји. Групацијата HELLA развива и произведува технологија за осветлување и електронски компоненти и системи за автомобилската индустрија и има една од најголемите трговски организации за автомобилски делови, додатоци, дијагностика и услуги во Европа. Со прелиминарна продажба од прибл. Со 7,1 милијарди евра во фискалната 2017/2018 година, Групацијата HELLA е еден од најдобрите 40 добавувачи на автомобили во светот и една од 100-те најголеми германски индустриски компании.

HELLA

Untitled design (5)
Nissens Automotive е водечки светски производител и снабдувач на системи на производи за ладење на моторот и климатизација на меѓународниот резервен пазар. Со еден од најсеопфатните асортиман на производи на пазарот, ги снабдуваме националните дистрибутери и трговци на големо со висококвалитетни термички решенија

NISSENS AUTOMOTIVE

Untitled design (7)
Van Wezel Autoparts (дел од групацијата на компании Unipart и поврзан снабдувач на Temot International и ATR) е еден од водечките играчи во Европа во производството и дистрибуцијата на автомобилски каросерија и делови за ладење поради постојан фокус на квалитетот и иновациите.Valeo е француски глобален добавувач на автомобили со седиште во Франција. Доставува широк асортиман на производи за производителите на автомобили и дополнителен пазар. Групацијата вработува 113.600 луѓе во 33 земји во светот. Има 186 производствени погони, 59 центри за истражување и развој и 15 дистрибутивни платформи. Нејзината стратегија е фокусирана на иновации и развој во потенцијални региони со висок раст и во земјите во развој.

VAN WEZEL AUTOPARTS

Untitled design (8)
Компанијата Magneti Marelli е меѓународна компанија основана во Италија во 1919 година, посветена на дизајн и производство на високотехнолошки системи и компоненти за автомобилскиот сектор, со седиште во Италија (Корбета, Милано).
Magneti Marelli ги снабдува сите водечки производители на автомобили во Европа, Северна и Јужна Америка, и азиско-пацифичкиот регион.
Преку процес на постојана иновација, Magneti Marelli има за цел да ја оптимизира трансверзалот знаење во областа на електрониката со цел да се развијат интелигентни системи и решенија кои придонесуваат за унапредување на мобилноста, според критериумите кои се однесуваат на
еколошка одржливост, безбедност и квалитет на живот на возилата.

MAGNETI MARELLI