Форма за рефундација или замена

Одкако ќе го пополните формуларот ќе ве контактираат нашите оператори во рок од 72 часа

  Телефонски повикТелефонска поракаViberFacebookWhatsApp

  Доколку не ги исполнувате доле наведените критериуми, рефундацијата нема да биде извршена

  НАПОМЕНА

  Ако сакате да го вратите проивозодот, најпрво мора да ги исполнувате следните критериуми:

  • Деловите мора да бидат нови, неискористени со целото оригинално пакување и етикети.
  • Мора да имате доказ за купување, како што е број на нарачка, фискална сметка, електронско плаќање или фактура.
  • Враќањето мора да се изврши во одредена временска рамка, не повеќе од 14 дена од датумот на купување.
  • Сите трошкови за враќање на пратката припаѓаат на купувачот.
  • Испратницата и документите со кој ви се пристигнати деловите, да се вратат заедно со делот кој ќе го вратите.